Reviews

Plaats hier uw review

klik hier om een bericht toe te voegen!
Naam
Datum:
25-11-2022
Ik mocht ook 4 sessies ondergaan . intuatief heb ik me opgegeven via fb . Op het moment dat ik het echt mocht ondergaan vond ik weerstand en drempels . Maar bij de eerste binnenkomst waren deze drempels weg . Wim is integer deskundig en werkt vanuit zijn hart dit resoneerde met mij en ontspande en gaf vertrouwen en veiligheid. Wat een mooie 4 sessie die vibratie sount van stemvorken en klankschalen doen hun werk 😉we zijn grotendeels water dus het doet meer dan je denkt onder kundige handen en passie van Wim . thx 🙏voor deze mooie ervaring
Naam
Datum:
01-11-2022
De behandelingen die Wim geeft zijn kundig en duidelijk. Uit nieuwsgierigheid heb ik een afspraak gemaakt. Ik voelde me ontspannen en werd er lichamelijk ontzettend fit van. Tot op heden is dit effect voelbaar. Het was een uitstekende keuze om hier heen te gaan. Bedankt Wim, en héél véél succes verder met je praktijk 🌎
Naam
Datum:
18-10-2022
Soundhealing was voor mij onbekend terrein maar het triggerde mij wel. Gewoon doen, dacht ik. En het was een hele bijzondere ervaring die ik niet gemist zou willen hebben. Wim legde alle handelingen die hij ging doen voor de healing uit en bleef dat ook tijdens de healing doen. Alles ging met veel respect en liefdevol. Ondertussen leerde ik ook over chakra's, frequenties ed. Na de behandeling voelde ik me rustiger en lichter. Een geweldige ervaring!
Naam
Datum:
29-09-2022
Vandaag heb ik een sessie van 4 behandelingen met en bij Wim afgesloten. In verband met evenwichtsproblemen ben ik op zoek naar herstel voor wat mogelijk is en vooral naar balans. Met behulp van stemvorken, klankschalen, de diverse frequenties die daardoor toegepast kunnen worden en niet te vergeten de aanvullende technieken die Wim daarnaast nog hanteert kan ik zeggen dat er zeker op een diep nivo en daarmee soms voor mij ongrijpbare laagjes een verbetering heeft plaatsgevonden.
Ik ervaar Wim als zeer deskundig, intuïtief sterk en hij werkt liefdevol en vol aandacht.


Mijn advies voor wie dit leest??
Maak snel een afspraak en ervaar wat Wim voor je kan betekenen.




Naam
Dineke van Oort
Datum:
16-09-2022
Vanmiddag heb ik de laatste van een serie van vier Soundhealing behandelingen gehad.
Toen ik begon leek het alsof miijn energiestroom gestold was. Nu voelt het in mij als stromend water.
Ik voel me verkwikt.
Soundhealing is een bijzondere manier om te helen en zuiveren via de werking van o.a. klankschalen en stemvorken. Eerlijk gezegd
vind ik het een soort mysterie met een buitengewoon effect.
Wim werkt in volle aandacht en heeft niet alleen oog voor wat hij aan het doen is, maar ook voor degene (mij dus in dit geval)
die op de tafel ligt. Dat alles vindt plaats in een prettige praktijkruimte met fijne sfeer.
Dank je wel, Wim, hartegroet, Dineke


Naam
Datum:
25-02-2022
Meine erste Behandlung bei Wim hatte ich vor über 2 Jahren. Wann immer möglich gönne ich mir diese „Auszeit“. Ich hatte bei ihm schon reine Reiki- und reine Soundhealingbehandlungen, wie auch Kombinationen davon. Ich schätze grundsätzlich alle Varianten und vor allem auch die Tatsache, dass Wim je nach Anliegen oder Problem intuitiv erfasst, was grad am meisten Sinn macht und seine Behandlung danach ausrichtet.
Ich fühle mich bei Wim so wohl, dass ich einfach loslassen und total entspannten kann. Die Behandlungen bringen aber nicht nur ein momentanes Wohlbefinden, sondern helfen auch langfristig. Sie wirken zentrierend und bringen dich ins Gleichgewicht, in deine Mitte und allfällige Symptome können sich verabschieden. Manchmal braucht es dazu auch ein paar Behandlungen nacheinander.
Ich kann dir Wim nur empfehlen. Er ist ein absolut liebenswüdiger Mensch und ein grossartiger Therapeut.
Herzlichsten Dank für Alles lieber Wim
Naam
Datum:
21-01-2022
Lieber Wim


Ich h durfte bei dir schon 2 Klangmassagen erleben und bin tief beeindruckt von der Energie die von den Klangschalen wie auch von den Stimmgabeln ausgehen.
Dich als Therapeuten finde ich einfach nur liebenswert, mit deiner schönen Art und deiner Hingabe fühlt man sich total Wohl und verliert alle Hemmungen.


Von ganzem Herzen sei dir gedankt.


Saskia

Naam
Barbara
Datum:
03-01-2022
Lieber Wim
herzlichen Dank für Deine wundervollen Behandlungen. Ich durfte bereits Reiki und Soundhealingbehandlungen bei dir geniessen. Gerade bei Stress und vollem Kopf konnte ich herrlich entspannen, aber auch die Rückenbehandlung war hervorragend. Bereits nach der Behandlung waren die Rückenschmerzen viel weniger. Die Kombination von Klangschalen, Kristallschalen und dem Reiki empfinde ich als sehr wohltuend und spannend. Während den Behandlungen fühlte ich mich sehr gut aufgehoben und deine Energie war stets auf die Behandlung und meine Bedürfnisse fokussiert.
Naam
Petra
Datum:
24-12-2021
Wohltuende und entspannende Reikibehandlung, super bei Stress im Alltag!
Wim ist ein herzlicher Mensch und setzt alles daran, dass man sich wohlfühlt.
Vielen Dank und sehr gerne wieder!
Naam
Datum:
05-12-2021
Ik heb een Reiki behandeling van Wim gehad.
Het was een interessante ervaring, ik stond stil bij de gedachte dat bij een gezonde levensstijl behalve gezond eten en sporten regelmatig zorgen voor je mentale en psychische rust ook van groot belang is.
Wim is een echte healer.
Naam
Datum:
17-11-2021
In de afgelopen weken heb ik drie keer een Reiki behandeling ondergaan, ondersteund door Soundhealing.
Drie maal een bijzondere ervring!
Wim weet duidelijk wat hij aan het doen is en in alle rust en met complete aandacht laat hij de (kosmische) energie haar werk doen.
Ik heb verlichting van klachten ervaren en een weldaad gevoeld voor lichaam, ziel en geest.
Heel veel dank!
Naam
Datum:
09-11-2021
Wim straalt veel rust uit. Hij stelt je op je gemak. Legt goed uit wat hij gaat doen, dus je weet precies wat er gaat gebeuren.
Naam
Datum:
07-11-2021
De Soundhealing die ik kreeg van Wim was heel aangenaam en bijzonder om te ervaren wat er allemaal gebeurde. Zowel met alle klankinstrumenten als bij mijzelf. De Ohm-stemvork bij mijn oor vond ik ontroerend, de aarde horen, voelde als vertrouwd en geruststellend. Wim vertelt tussendoor wat hij doet en waarom, heel interessant. Wim is bevlogen en tegelijkertijd rustig. Met een paar kilo minder ballast liep ik de deur weer uit. Ik kom graag nog een keer. Dank! 🙏🏻
Naam
Datum:
13-10-2021
Zojuist een soundhealingbehandeling met gebruik van auracleaners en klank- en chakraschalen gehad van Wim.
Wat een geweldige ervaring! Wim neemt de tijd, legt iedereen keer uit wat hij gaat doen en stelt je op je gemak.
Op het laatst in een kleermakerszit gaan zitten met alle schalen om mij heen en Wim liet ze gongen.....ogen dicht en genieten maar.
De soundhealing heeft iets magisch en zou ik ook zeker aanbevelen.
Naam
Datum:
12-10-2021
Wat een mooie website !
Klankschalen lijken mij super boeiend, ik kom graag langs !
5893 bezoekers (11410 hits) sinds 7-3-2021
Powered by webXpress