Reviews

Plaats hier uw review

klik hier om een bericht toe te voegen!
Door Hillie van Wijk , 30-01-2024


Heel dankbaar ben ik Wim voor de Reiki en Soundhealing behandelingen die ik heb mogen ontvangen. Ik kwam binnen met ernstige gecompliceerde gezondheidsklachten die Postcovid met zich meebrengt. Wim neemt rustig de tijd om je klachten te bespreken en maak een reëel behandelplan . Wat een fantastische ervaring de combinatie van Reiki,stemvorken, klankschalen en de gong. Wim is ontzettend bekwaam en voor een behandeling neemt hij zoveel tijd als nodig is. Bedankt Wim dat je voor mij het best haalbare hebt gedaan voor zowel mijn fysieke als mentale gezondheid.













Door Marleen Liemburg , 23-11-2023
Vorige week mijn behandelingen afgesloten bij Wim, het was een bijzondere ervaring en ik voel de energie weer door mijn lijf stromen.
De behandeling bestond uit Reiki en soundhealing.
Het is een echte aanrader wanneer je blokkades voelt of het gevoel hebt dat je op gesloten zit in je lichaam, dat gevoel had ik nogal.
Wim is deskundig en een zeer integer mens, ook legt hij heel goed uit wat hij gaat doen.
Dank je Wim!

Door Maria , 21-06-2023
Ik heb inmiddels al diverse behandelingen bij Wim gehad en ze zijn allemaal anders omdat Wim werkt met wat ik op dat moment nodig heb.
De afgelopen tijd liep ik door omstandigheden aardig tegen mijn grenzen aan en ik geloof echt dat ik dankzij de behandelingen én Wim's luisterend oor, op de been ben gebleven. Ik kan het zeker aanraden!
Door Mariska , 31-05-2023
Via facebook kwam ik in contact met Wim. Het lezen over Soundhealing triggerde iets in mij
Het boeide mij en ik was nieuwsgierig of het goed zou zijn voor mijn lijf.
De eerste afspraak kreeg ik een Reikibehandeling en daarna is er steeds afgestemd op wat ik
nodig had. Het heeft een positief effect gehad op mijn gestel, rust en ontspanning.
Maar ook is er weer energiestroming in mijn buikgebied, wat ik lange tijd niet heb mogen ervaren.
Kortom, een mooie ervaring vooral ook omdat er elke keer iets anders is ingezet door een
gapassioneerde Reiki / Sound therapeut.
Door Janine , 10-03-2023
In verband met mentale klachten was ik op zoek naar een behandeling wat bij mij paste. Wim kwam op mijn pad en vertelde over Soundhealingbehandelingen. Ik had er nog nooit van gehoord maar het voelde voor mij goed. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk een verbetering. Niet waar ik het verwachtte maar er was een blokkade opgeheven en dat was voor mij een verademing. Vorige week de sessie van vier behandelingen afgesloten. Mijn hoofd is helderder geworden en heb hierdoor meer focus. Wim is een integere man die zeer deskundig werkt en goed uitlegd wat hij gaat doen tijdens de behandeling. Een aanrader!
Door Wally , 25-11-2022
Ik mocht ook 4 sessies ondergaan . intuatief heb ik me opgegeven via fb . Op het moment dat ik het echt mocht ondergaan vond ik weerstand en drempels . Maar bij de eerste binnenkomst waren deze drempels weg . Wim is integer deskundig en werkt vanuit zijn hart dit resoneerde met mij en ontspande en gaf vertrouwen en veiligheid. Wat een mooie 4 sessie die vibratie sount van stemvorken en klankschalen doen hun werk 😉we zijn grotendeels water dus het doet meer dan je denkt onder kundige handen en passie van Wim . thx 🙏voor deze mooie ervaring
Door Bianca Oosterwal , 01-11-2022
De behandelingen die Wim geeft zijn kundig en duidelijk. Uit nieuwsgierigheid heb ik een afspraak gemaakt. Ik voelde me ontspannen en werd er lichamelijk ontzettend fit van. Tot op heden is dit effect voelbaar. Het was een uitstekende keuze om hier heen te gaan. Bedankt Wim, en héél véél succes verder met je praktijk 🌎
Door Hanneke , 18-10-2022
Soundhealing was voor mij onbekend terrein maar het triggerde mij wel. Gewoon doen, dacht ik. En het was een hele bijzondere ervaring die ik niet gemist zou willen hebben. Wim legde alle handelingen die hij ging doen voor de healing uit en bleef dat ook tijdens de healing doen. Alles ging met veel respect en liefdevol. Ondertussen leerde ik ook over chakra's, frequenties ed. Na de behandeling voelde ik me rustiger en lichter. Een geweldige ervaring!
Door Harma , 29-09-2022
Vandaag heb ik een sessie van 4 behandelingen met en bij Wim afgesloten. In verband met evenwichtsproblemen ben ik op zoek naar herstel voor wat mogelijk is en vooral naar balans. Met behulp van stemvorken, klankschalen, de diverse frequenties die daardoor toegepast kunnen worden en niet te vergeten de aanvullende technieken die Wim daarnaast nog hanteert kan ik zeggen dat er zeker op een diep nivo en daarmee soms voor mij ongrijpbare laagjes een verbetering heeft plaatsgevonden.
Ik ervaar Wim als zeer deskundig, intuïtief sterk en hij werkt liefdevol en vol aandacht.


Mijn advies voor wie dit leest??
Maak snel een afspraak en ervaar wat Wim voor je kan betekenen.




Door Dineke van Oort , 16-09-2022
Vanmiddag heb ik de laatste van een serie van vier Soundhealing behandelingen gehad.
Toen ik begon leek het alsof miijn energiestroom gestold was. Nu voelt het in mij als stromend water.
Ik voel me verkwikt.
Soundhealing is een bijzondere manier om te helen en zuiveren via de werking van o.a. klankschalen en stemvorken. Eerlijk gezegd
vind ik het een soort mysterie met een buitengewoon effect.
Wim werkt in volle aandacht en heeft niet alleen oog voor wat hij aan het doen is, maar ook voor degene (mij dus in dit geval)
die op de tafel ligt. Dat alles vindt plaats in een prettige praktijkruimte met fijne sfeer.
Dank je wel, Wim, hartegroet, Dineke


Door Regula , 25-02-2022
Meine erste Behandlung bei Wim hatte ich vor über 2 Jahren. Wann immer möglich gönne ich mir diese „Auszeit“. Ich hatte bei ihm schon reine Reiki- und reine Soundhealingbehandlungen, wie auch Kombinationen davon. Ich schätze grundsätzlich alle Varianten und vor allem auch die Tatsache, dass Wim je nach Anliegen oder Problem intuitiv erfasst, was grad am meisten Sinn macht und seine Behandlung danach ausrichtet.
Ich fühle mich bei Wim so wohl, dass ich einfach loslassen und total entspannten kann. Die Behandlungen bringen aber nicht nur ein momentanes Wohlbefinden, sondern helfen auch langfristig. Sie wirken zentrierend und bringen dich ins Gleichgewicht, in deine Mitte und allfällige Symptome können sich verabschieden. Manchmal braucht es dazu auch ein paar Behandlungen nacheinander.
Ich kann dir Wim nur empfehlen. Er ist ein absolut liebenswüdiger Mensch und ein grossartiger Therapeut.
Herzlichsten Dank für Alles lieber Wim
Door Saskia (Homepage), 21-01-2022
Lieber Wim


Ich h durfte bei dir schon 2 Klangmassagen erleben und bin tief beeindruckt von der Energie die von den Klangschalen wie auch von den Stimmgabeln ausgehen.
Dich als Therapeuten finde ich einfach nur liebenswert, mit deiner schönen Art und deiner Hingabe fühlt man sich total Wohl und verliert alle Hemmungen.


Von ganzem Herzen sei dir gedankt.


Saskia

Door Barbara , 03-01-2022
Lieber Wim
herzlichen Dank für Deine wundervollen Behandlungen. Ich durfte bereits Reiki und Soundhealingbehandlungen bei dir geniessen. Gerade bei Stress und vollem Kopf konnte ich herrlich entspannen, aber auch die Rückenbehandlung war hervorragend. Bereits nach der Behandlung waren die Rückenschmerzen viel weniger. Die Kombination von Klangschalen, Kristallschalen und dem Reiki empfinde ich als sehr wohltuend und spannend. Während den Behandlungen fühlte ich mich sehr gut aufgehoben und deine Energie war stets auf die Behandlung und meine Bedürfnisse fokussiert.
Door Petra , 24-12-2021
Wohltuende und entspannende Reikibehandlung, super bei Stress im Alltag!
Wim ist ein herzlicher Mensch und setzt alles daran, dass man sich wohlfühlt.
Vielen Dank und sehr gerne wieder!
Door Elena , 05-12-2021
Ik heb een Reiki behandeling van Wim gehad.
Het was een interessante ervaring, ik stond stil bij de gedachte dat bij een gezonde levensstijl behalve gezond eten en sporten regelmatig zorgen voor je mentale en psychische rust ook van groot belang is.
Wim is een echte healer.
Door Dineke , 17-11-2021
In de afgelopen weken heb ik drie keer een Reiki behandeling ondergaan, ondersteund door Soundhealing.
Drie maal een bijzondere ervring!
Wim weet duidelijk wat hij aan het doen is en in alle rust en met complete aandacht laat hij de (kosmische) energie haar werk doen.
Ik heb verlichting van klachten ervaren en een weldaad gevoeld voor lichaam, ziel en geest.
Heel veel dank!
Door Patricia , 09-11-2021
Wim straalt veel rust uit. Hij stelt je op je gemak. Legt goed uit wat hij gaat doen, dus je weet precies wat er gaat gebeuren.
Door Hetty Floors , 07-11-2021
De Soundhealing die ik kreeg van Wim was heel aangenaam en bijzonder om te ervaren wat er allemaal gebeurde. Zowel met alle klankinstrumenten als bij mijzelf. De Ohm-stemvork bij mijn oor vond ik ontroerend, de aarde horen, voelde als vertrouwd en geruststellend. Wim vertelt tussendoor wat hij doet en waarom, heel interessant. Wim is bevlogen en tegelijkertijd rustig. Met een paar kilo minder ballast liep ik de deur weer uit. Ik kom graag nog een keer. Dank! 🙏🏻
Door Angélique , 13-10-2021
Zojuist een soundhealingbehandeling met gebruik van auracleaners en klank- en chakraschalen gehad van Wim.
Wat een geweldige ervaring! Wim neemt de tijd, legt iedereen keer uit wat hij gaat doen en stelt je op je gemak.
Op het laatst in een kleermakerszit gaan zitten met alle schalen om mij heen en Wim liet ze gongen.....ogen dicht en genieten maar.
De soundhealing heeft iets magisch en zou ik ook zeker aanbevelen.
Door Jaap Pol , 12-10-2021
Wat een mooie website !
Klankschalen lijken mij super boeiend, ik kom graag langs !
14182 bezoekers (23980 hits) sinds 7-3-2021
Powered by webXpress